Säljare till eventshop

Annonstext

RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG!
Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Registrera dig snabbt och enkelt på RecNet.se

Vi söker nu en teamleader till SverigesEnergi AB

SverigesEnergi AB är ett nationellt elhandelsbolag med kunder över hela Sverige. Vi är i kraftig utveckling och har mycket ambitiösa tillväxtmål – att bli Sveriges största och mest omtyckta energisällskap. Vi ägs av Hafslund ASA, en av Nordens största börsnoterade energikoncerner med över 1,1 miljoner kunder i Norge, Sverige och Finland. Med över 115 års erfarenhet från energibranschen och djup kunskap inom energi arbetar vi varje dag för att ge våra kunder de mest effektiva energilösningarna och samtidig leda omställningen till en mer hållbar energianvändning.

Genom attraktiva avtal och bra kundvård har vi lyckats bli en av Sveriges största elleverantör. Vi söker nu säljare till våra framgångsrika event shoppar som är belägna i El-Gigantens butiker.
Vi satsar mycket på vår försäljning som sker inne i butiken vilket skapar seriositet och trygghet för både köpare och säljare.

Vi söker nu säljare till vårt framgångsrika team.
Vi lägger mycket fokus på trivsel och utveckling, hos oss får du möjligheten att växa i din roll och utvecklas som säljare. Vi erbjuder även möjligheten att avancera inom bolaget via vårt managementprogram.

Försäljningen Sker inne i butikerna till kunder som besöker El-Giganten. Du kommer att arbeta med unika kundlösningar och specialdesignade abonnemang som enbart går att teckna via shopparna.
Du kommer att arbeta i team på 2 personer, där en teamleader alltid finns till hands att hjälpa nya. Du kommer arbeta i en region nära din bostadsort vilket gör att du alltid kan sova hemma. Du kommer att arbeta måndag till söndag i olika skift.

Vi erbjuder en av marknadens bästa löner, du kommer att ha en garantilön på 20 000 samt generös provision på försäljningen.
Mållön ligger runt 35 000.

Vi söker dig som är utåtriktad och som inte är rädd för att möta nya människor ansikte mot ansikte.
Vi tror även att du är en driven och resultatinriktad person, som gillar att ta kontakt med nya människor. Eftersom du jobbar nära en av våra viktigaste partners är det viktigt för oss att du är förtroendeingivande och duktig på att föra ett övertygande argument. Du bemöter andra människor med energi och tålamod.

Flytande språkkunskaper i svenska är ett krav.
Tidigare erfarenhet inom försäljning eller liknande branscher är meriterande men inte ett krav.


Välkommen med din ansökan!
Vi tar inte emot ansökan vi mail eller brev .

Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!