Finansbolag söker drivna säljare!

Annonstext

Är du en säljande person som vet att det någonstans därute finns det perfekta jobbet som är värt att satsa på långsiktigt? – då behöver du inte leta längre!

Vi på Axilium Capital jobbar med att investera i startups. Vi investerar i tidig fas där vanligtvis den högsta tillväxt- och avkastningspotentialen finns. Därefter delar vi med oss av investeringsmöjligheten till medlemmarna inom vårt nätverk.

Vi söker nu ett par ambitiösa säljare som vill följa med ett nystartat finansbolag, med lång erfarenhet, att växa till att bli Sveriges mest exklusiva medlemsklubb för tillväxtinvesteringar. Man kan självklart växa inom rollen till Account Manager och längre. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.axiliumcapital.se

Arbetsuppgifter:
• Bearbeta nykund i form av bokning. Detta görs via telefon mot aktieintresserade personer i Sverige.
• Bearbeta befintliga medlemmar som redan är intresserade av våra aktier, men som av någon anledning ännu inte investerat.
• Förvalta din egen kundstock efter att försäljning genomförts. Kunder skall kontinuerligt uppdateras om utvecklingen i deras investering.

Fokusområden från vår sida på kandidater är:
*Social kompetens
*Vill ha roligt på jobbet
*Ser sig som ambitiös och driven
*Lyhörd
*Lagspelare
*Vill hjälpa oss etablera en kontorsmiljö som är modern och rolig
- ”Walk the extra mile.” ”Never bare minimum.”

Du startar med en utbildning om den finansiella världen, samt vår position inom den. Detta uppfattas som oerhört givande då den personliga utvecklingen står högt i fokus hos oss.
Arbetstider är 09:00-18:00, måndag till fredag. Ersättning sker i form av rörlig lön. Investeringsbeloppen är oftast stora, vilket leder till att vi kan ombesörja kvalitet före kvantitet.

De mest lovande investeringarna på den onoterade marknaden söker nu Dig som förmedlare!

Hör av Dig om du tror att du är rätt person för rollen – vi är ett roligt gäng som konstant vill utvecklas parallellt med att ha roligt!

Vi tar inte emot ansökan vi mail eller brev .

Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!